Til potensielle valpekjøpere :o)

Å kjøpe valp hos oss

 
Vi legger vekt på at valpene skal vokse opp sammen med familien, og våre valper bor derfor inne i huset vårt og får være med på det meste. Ved å introdusere valpene for flest mulig situasjoner på en trygg og positiv måte, mener vi det beste grunnlaget for å utvikle en trygg og omgjengelig hund er lagt. Valpene får derfor være mye ute og utforske verden, møte barn og voksne, de andre dyrene i familien, og de er med på kjøreturer og gjerne på hytta. Vi klipper klør, børster og gjør mye av det de kommer til å oppleve som voksne. 

Hundene våre er en harmonisk flokk og dette bidrar til å påvirke også de små på en positiv måte🙂 Det er viktig for oss å levere fra oss glade trygge valper som har fått en god start på livet!
 
Våre regler:

- Valpene leveres tidligst ved 8 ukers alder, dersom valpene trenger det får de lengre tid med mor.

- Besøk av nye eiere kreves før salg. Om reiseveien er veldig lang, kan god kommunikasjon oss imellom
 godtas i stedefor besøk. Vi forbeholder oss retten til å ikke love bort valper før vi har møtt kjøperne.

- Krav om HD-røntging ved 1,5 års alder - dette er viktig at du som kjøper tar alvorlig og følger opp. Vi trenger å vite HD-status til hundene vi selger for å kunne avle videre på riktige hunder og utvikle rasen i helsemessig positiv retning. Røntging krever et besøk hos veterinær og koster rundt 1500,-

- Valpene har fått markkur, chip, sin første vaksine og helsesjekk før levering.

- Valpene er registrert i NKK og leveres med skriftlig kontrakt.
 
- Valpene selges ikke på avbetaling.
 
- Kr 1000,- betales i depositum når valpen er valgt ved 6 ukers alder, resterende betales ved henting. Depositum  tilbakebetales ikke dersom kjøper trekker seg.
 
- Valpene velges ut av oppdretter i samråd med valpekjøper når valpene er 5-6 uker gamle. Valg av valp handler om personlighet og kjemi, og ikke farger og tegninger. Det er forståelig at man også har ønske om utseende, og vi imøtekommer disse ønskene så godt det lar seg gjøre innenfor fornuftige rammer.
 
- Valpene er forsikret i Agria frem til eierskifte. Mor har avlsforsikring som dekker skjulte feil og mangler.
 
-  Valpene må hentes her hos oss av de nye eierne selv. I spesielle tilfeller kan vi møtes på Gardermoen for henting.
 
- Vi står til disposisjon med råd og veiledning gjennom hele valpens liv.
 
- Dersom hunden vurderes omplassert skal oppdretter alltid kontaktes og ha førsteprioritet, dette blir skrevet i kjøpskontrakten.


Velkommen til en hyggelig Gårdshundprat :o)
 

 

 
 


 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Camilla Espetvedt | Svar 29.03.2021 22:52

Hei. Vi er en familie på 4 som bor på en stor gård med melkeproduksjon i Møre&Romsdal. Har god erfaring med hund. Håper du vil kontakte oss for en prat.

Ellen Barlund | Svar 24.07.2020 18:12

Takk for raskt svar, vet du om noen andre kennel som du kan anbefale som har dansk svensk gårdshund

Lene Birgit Berg 24.07.2020 19:07

Gå inn på gårdshundklubbens hjemmeside, der er det en liste over oppdrettere som du kan kontakte 🙂

Ellen Barlund | Svar 23.07.2020 20:53

Vi tenker på å kjøpe oss en dansk svensk gårdhund. Vi har tidligere hatt hund som ble avlivet på grunn av sykdom. Har dere planlagte kull i fremtiden.

Lene B Berg 23.07.2020 21:52

Hei🙂 Vi planlegger ingen kull før sommer/høst 2021.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.05 | 18:54

Mistet akkurat vår kjære Trixie, en DSG gjennom 12-år. Ser derfor etter en ny en. Send meg gjerne svar hvis dere har kull på gang.

...
02.05 | 20:19

Hei eg og min familie ønsker å ha en lekekamerat å en turkamerat.Vist det er mulig så kontakt meg vist dere skal få eit nytt kul. Tfn. 98438585

...
15.04 | 11:18

Hei er en aktiv familie i Trondheim som bor landlig til og har hytte i fjellet. Vi ønsker oss svært gjerne en av disse skjønne hundene . Ta kontakt 🙏🏻😍

...
12.04 | 20:57

Hei! Jeg er en sprek dame på 63 år som blir pensjonist til sommeren. Ønsker meg nå en DSG som venn og turkamerat. Har hatt flere hunder. Bor like ved marka.

...
Du liker denne siden